بچه دار شدن
هیچ کس نباید در معرض خشونت قرار گیرد
اتفاقاتی که در درون چهاردیواری خانه روی می دهد، در راس مسائل زندگی خصوصی قرار می گیرد و بنابراین نه دولت و نه شهرداری ها حق مداخله ندارند. علیرغم این مسئله، هیچ کس، نه بزرگسالان و نه بچه ها نباید در درون خانه در معرض سوءاستفاده یا خشونت فیزیکیقرار گیرند. اعمال خشونت فیزیکی بر دیگران بر خلاف قانون است.این شامل فرزندان و همسر نیز می شود. اگر مورد ضرب و شتم یا تهدید قرار گرفتید و یا مجبور به برقراری رابطه جنسی شدید، می توانید از شهرداری خود، یک مرکز بحران یا یک مرکز مشاوره کمک
بگیرید. خشونت و اجبار باید به پلیس گزارش شود.
قبل از این که دیر شود درخواست کمک نمایید
اگر به کمک و مشاوره نیاز داشتید، می توانید با شهرداری خود یا یک مرکز مشاوره تماس بگیرید که در آنجا حق دارید ناشناس بمانید.
کمک بحرانی و مراکز بحران
اگر اتفاقات بدی روی دهد و احتیاج به کمک فوری داشته باشید،می توانید به یک مرکز بحران مراجعه نمایید. در آنجا تا زمانی کهبتوان مشخص کرد بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد، به شما پناه دادهخواهد شد. مراکز بحران، حمایت های اجتماعی، روحی و آموزشینیز ارائه می دهند.
مراکز بحران در سراسر کشور مشخص شده اند که هم به مردان و هم به زنان خدمات ارائه می دهند. امکان آوردن فرزندان نیز به مراکز بحران وجود دارد. اکثر مراکز بحران برای خانم هاییاست که در برابر شوهران خشن یا شوهرانی که با آنها بدرفتاریمی کنند، درخواست حمایت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر به
www.social.dkمراجعه نمایید.
معاینه توسط پزشک یا ماما
زنان باردار حق دارند توسط پزشک یا ماما معاینه شوند. اولین معاینه توسط پزشک شما با رسیدن به هفته نهم بارداری انجام می شود.تعیین وقت ملاقات با پزشک بر عهده شما می باشد. زمانی که به هفته۱۰ تا ۱۲ بارداری رسیدید، می توانید برای انجام معاینه ای مراجعهنمایید که ضمن آن در صورتیکه فرزند شما در معرض خطر ابتلا بهمونگولیسم یا بیماری های موروثی قرار داشته باشد، مشخص خواهدشد. پزشک یا ماما، درباره معاینه با شما صحبت خواهد کرد.
تشکیل پرونده برای شما و بچه
پزشک یک پرونده "شرح حال" باز می کند که آن را در تمام معایناتپزشک یا ماما باید همراه با خود ببرید. پزشک یا ماما پیشرفت بارداریشما را در این پرونده ثبت می کند. هدف از این معاینات، نظارتپزشک بر احوال شما و نوزاد می باشد.
منبع: schultsboghandel.dk